Waarom KieKieBoe?

EducationWaarom KieKieBoe?

1. Gediplomeerd en Ervaren

Kiekieboe gastouderopvang is gediplomeerd en ervaren. Ik heb mijn opleiding pedagogisch werker afgerond en heb hierbij vier jaar op verschillende kinderdagverblijven met verschillende visies mogen werken waardoor ik heel veel ervaring heb mogen op doen. Daarnaast heb ik twee jaar op een buitenschoolse opvang gewerkt waar ik mij tot een zelfstandig pedagogisch medewerker heb mogen ontwikkelen. Door alle ervaringen die ik heb mogen op doen weet ik heel goed wat ik wel en ook juist niet wil voor de kinderen in mijn gastouderopvang.

2. Vlakbij basisschool “de Appelhof”

Kiekieboe gastouderopvang ligt dichtbij basisschool “de Appelhof” gelegen. Dit is ideaal te combineren met oudere kinderen. Tevens is het ophalen en wegbrengen van VSO-TSO-BSO kinderen geen probleem.

3.  Veilig en goedgekeurd

Kiekieboe gastouderopvang is veilig en goedgekeurd door de GGD.

4. Flexibele opvang

Kiekieboe gastouderopvang biedt naast vaste ook flexibele opvang. Dit houdt in dat wanneer u flexibele werktijden heeft dit ook altijd bespreekbaar te maken is. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

5. Een eigen speelruimte 

Kiekieboe gastouderopvang onderscheidt zich van andere gastouders door middel van een eigen veilige plek voor de kinderen. Bij Kiekieboe vindt de opvang niet in de woonkamer van de gastouder plaats, maar is er een eigen ruimte speciaal voor de kinderen ingericht. Deze ruimte is speels, vrolijk en sfeervol ingericht. Ideaal zo’n grote speelkamer toch?